Aircoservice

Wilt met deze zomer optimaal gebruik maken van uw airco? Plan dan een aircoservice bij AutoFirst Minnaard en blijf fris achter het stuur. Ook als u een nieuw model auto heeft, kunt u bij ons terecht. Wij maken namelijk niet alleen gebruik van R134a koudemiddel, maar ook R1234yf!

De airconditioning is geen luxe meer, maar een onmisbaarheid. Een goed werkende airco zorgt in de zomer niet alleen voor een koel hoofd, maar ook een snel reactievermogen. De specialisten van AutoFirst Minnaard raden daarom aan om uw airco één keer per jaar te laten controleren. Tijdens deze check wordt vastgesteld of er onderhoud nodig is. Mocht er onderhoud nodig zijn, dan informeren wij u meteen.

Om uw airco goed werkend te houden, is het van belang dat u deze onderhoud. Tijdens de aircoservice wordt uw airco bijgevuld met koudemiddel en uw PAG olie vervangen. De interieurfilters zorgen ervoor dat er geen schadelijke stoffen in de auto komen, zo blijft de lucht in uw auto schoon en fris. Bij de airco reiniging wordt door middel van een reinigingsmiddel de bacteriën en schimmels in de luchtkanalen verwijderd. Hierdoor heeft u geen last meer van nare geurtjes.

Maak nu een online afspraak!

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Aixam dealer

Wij zijn Aixam dealer. Lees hier alles over Aixam

Lees meer
Bovag garantie

Autopech?
Mobiliteitsgarantie

Autopech? Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen. Gratis bij groot onderhoud!

Lees meer
Bovag garantie

Contact opnemen

Neem direct contact met ons op voor een afspraak, of voor een bakkie koffie natuurlijk! Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Auto kopen? Wij hebben een mooi occasions aanbod. Bekijk onze occasions!

Lees meer