Kentekenloket

Kentekenloket

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Overschrijven van kenteken? Doe het bij Kentekenloket AutoFirst Minnaard in Kuinre.

Een autobedrijf is natuurlijk een logische plek om een kenteken over te schrijven. Daarom kunt u bij ons in Kuinre terecht voor deze handeling. Niet alleen voor uw auto, maar alle voertuigen met een kenteken. Een voordeel van het kenteken laten overschrijven bij een autobedrijf is dat bij AutoFirst Minnaard ook alle technische kennis over voertuigen aanwezig is. Zo kan de koper van een auto direct een kilometercheck laten uitvoeren, om er zeker van te zijn dat de kilometerstand daadwerkelijk klopt. Ook een aankoopkeuring of bijvoorbeeld bandencheck is mogelijk en snel geregeld.

 

Wat heeft u nodig voor de tenaamstelling of het schorsen van een kenteken?

U heeft als verkoper een kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. Let op: de koper moet minstens 18 jaar zijn en over een Nederlands identiteitsbewijs beschikken. De nieuwe kentekencard wordt door de RDW opgestuurd naar het adres van de koper. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op www.kentekenloket.nl, bel naar AutoFirst Minnaard of vul het contactformulier op deze website in!

 

Wij helpen u graag verder. Kom langs bij het kentekenloket van AutoFirst Minnaard in Kuinre!

Voor tenaamstelling of het schorsen van kentekens kunt u bij AutoFirst Minnaard in Kuinre terecht van maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 18.00u en op zaterdag van 10.00u tot 16.00u.